Ceremonii corporative

Schimbă biroul pe un butoiaș! Asta îți recomandăm noi dacă vrei să scapi de tensiunea care s-a tot adunat la locul de muncă. O petrecere alături de colegii de serviciu ar putea reprezenta un punct de pornire pentru proiectele de succes. Dacă ai o întâlnire de afaceri, vino tot la Butoiaș. Restaurantul îți deschide oportunitățile pe care nu le vei avea în oficiu. O prezentare, cocktail, vernisaj sau o conferință va fi și mai productivă dacă o vei petrece într-un restaurant cu bun gust și seriozitate. Sală, terasă, restaurant, tu decizi, iar noi ne asumăm toate grijile pentru cel mai răsunător eveniment corporativ.

Baluri de absolvire

Ești îngrijorat, plin de emoții, cu gândurile încâlcite, cu pașii grăbiți spre viitor. Te recunoaștem dintr-o sută că ești absolvent. Ai mare nevoie de un moment de relaxare. Acesta ar putea fi chiar balul de absolvire. Vino împreună cu colegii și organizați cea mai frumoasă petrecere. Balul reprezintă cel mai vesel sfârșit și cel mai colorat început din viața fiecărui elev/student. Nu evita să te avânți și tu în brațele emoțiilor colorate și libere. Ți-am pregătit o ofertă accesibilă pe care nu ai cum să o ratezi. Anunță-i chiar acum pe colegii tăi despre organizarea balului de absolvire la Butoiaș.

Petrecere corporative

Succesul unei afaceri depinde de motivarea echipei de oamneni care muncesc cot la cot pentru un scop comun. Adună-ți colegii la o petrecere memorabilă. Butoiaș este locul în care distracția și buna dispoziție sunt la ordinea zilei. Vei avea doar de câștigat de pe urma alegerii făcute. Mai multă productivitate, mai multă armonie între membrii echipei și mai mult spor pentru proiectele de viitor. Ai de ales între săli cu o capacitate mare sau mai modestă, terase în inima naturii, restaurant cu zone tematice. Depunem suflet în orice eveniment organizat la noi. Verifică chiar acum calendarul și vezi dacă ai o dată bifată. Lasă-ne pe noi să-ți fim parteneri pentru o zi. Ne vom conforma dorințelor tale, indiferent de complexitatea lor. Ești gata pentru cea mai tare petrecere a anului alături de echipă? Noi suntem!!!

Prezentare produsului

Știm bine, ai muncit mult, ai avut nopți nedormite, ai avut piedici, iar acum a venit timpul să prezinți lumii întregi produsul tău! Prezentarea produsului este ultimul și cel mai complicat pas al procesului de lucru. Anume aici îți venim noi în ajutor. La Butoiaș ai libertatea să transformi orice spațiu după bunul plac, astfel ca produsul tău să capete o valoare incontestabilă. Pregătește-ți discursul, iar pe noi lasă-ne să ne ocupăm de partea organizatorică. Ecrane, proiectoare, deservire calitativă, gustări sățioase și băuturi menite să aducă buna dispoziție. Te așteptăm, avem multe să-ți spunem și arătăm!