Ceremonii private

Restaurantul Butoiaș este locul în care orice tip de eveniment prinde culoare, savoare, viață și sublim. Aici vei găsi de toate: săli de banchet, restaurant, terasă. Îți vei delecta ochii cu decoruri diverse, mâinile cu tacâmuri delicate, simțul gustativ cu bucate aromate, iar inima cu bună dispoziție.

Suntem specialiști în domeniu. Din acest motiv, la Butoiaș pot fi organizate evenimente pentru diverse ocazii.

Conferințe

Deseori, conferințele sunt plictisitoare, din acest motiv, mulți evită participarea la asemenea evenimente. Dacă ai planificat și tu organizarea unei conferință, cu o tematică extrem de interesantă, atunci a venit timpul să decizi: va fi o conferință obișnuită sau una cu valoare. Știm sigur că a doua variantă te reprezintă. Din acest motiv te invităm să organizezi conferința la noi. Complexul Butoiaș, îți oferă flexibilitate, atât ca spațiu, cât și ca sonorizare și amenajare. Poți alege o sală cu o capacitate mică, medie sau mare, terasă extrem de spațioasă sau unul dintre saloanele restaurantului. Pentru confortul invitaților tăi vom pregăti coffe break sau fourchette. Conferința ta merită să fie specială, mai ales că, TU ești special.

Nunți

Nunta este cel mai important eveniment din viața unui cuplu. Dacă-ți planifici în timpul apropiat să organizezi o asemenea petrecere te așteptăm la noi. Suntem siguri, cel puțin una din cele 4 săli de banchet îți va fi pe plac. Sala Anotimpuri – are o capacitate de până la 150 de locuri. Decorul în stil renascentist abundă în tablouri, fresce și luminozitate. Sala Albă – 140-200 de locuri. Notele de alb și auriu crează o idilă cromatică perfectă în combinație cu rochia de mireasă. Sala Marinas – o explozie de prospețime, modernism și reflexivitate. Capacitatea acestei săli este de 80-100 de persoane. Iar Sala Butoiaș Hall cu nuanțele ei pastelate pulsează romantism din fiecare detaliu și poate găzdui până la 80 de oaspeți.

Cumetrii

Adună-ți toți cumetrii la Butoiaș. Anume aici vei avea cea mai frumoasă, veselă și creativă petrecere a copilului tău. Ai de ales între sălile de banchet cu o capacitate generoasă, terasele spațioase sau saloanele mai mici a restaurantului a la carte. Mai mult, saloanele restaurantului îți permit să dai frâu liber imaginației și să organizezi o cumetrie tematică. Pe lângă decorul exclusiv și locația armonioasă, îți garantăm o deservire impecabilă și mâncare gustoasă.

Aniversari

Aniversare este cel mai important eveniment din viața fiecărei persoane. Dacă-ți planifici în timpul apropiat să organizezi o asemenea petrecere te așteptăm la noi. Suntem siguri, cel puțin una din cele 4 săli de banchet îți va fi pe plac. Dacă-ți dorești mai multă intimitate, poți organiza serbarea în una dintre saloanele restaurantului A la Carte. Ai libertatea să alegi salonul care te reprezintă, în stil național, mediteranean sau oriental. O petrecere de neuitat o poți avea și la una din terasele noastre având o atmosfera în sânul naturii care nu poate fi comparată cu nimic. La dispoziția ta sunt 8 zone menite să te hrănească cu inspirație și nostalgie.