Blog

Bine ați venit la restaurantul nostru "Butoiaș"

Pe parcursul activității sale fructuoase, acesta a devenit un loc îndrăgit al multor oaspeții noștri. Probabil, aceasta este cauza că la noi domină o atmosferă liniștită și relaxantă. Pentru fiecare oaspete, seara devine unică în felul său. Oamenii de afaceri își găsesc liniștea necesară pentru desfășurarea întrevederilor de afaceri, îndrăgostiții- apreciază o atmosferă cu adevărat unică de solitudine și romantică, iar ceremonia nunții organizată la restaurantul nostru- vă creează o bună dispoziție și vă lasă niște impresii de neuitat.

2019-08-07 19:03:25



Restaurantul Butoiaș vine cu o avalanșa de cadouri

Restaurantul Butoiaș vine cu oferte generoase pentru evenimente private (fie e vorba despre o cumetrie, nuntă sau jubileu) cu o lista de cadouri și bonusuri. Meniul pentru banchete începe cu 800 lei și nu există taxe suplimentare

2019-08-30 12:01:20



PÂINEA CU SUFLET

Istoria pâinii dospite începe în Egipt, cu vreo 6000 de ani în urmă, când o întamplare a făcut ca un amestec de făină și apă, în contact cu aerul, să fermenteze și să capete volum. Am fost deprinși de pâinea din magazinele pentru o perioadă destul de lungă, dar acum oamenii se întorc la tradițiile noastre străvechi pentru a reveni la origini și a valorifica ingredientele naturale.

2019-09-04 14:14:15