Bine ați venit la restaurantul nostru "Butoiaș"

Săli de banchete

Pe parcursul activității sale fructuoase, acesta a devenit un loc îndrăgit al multor oaspeții noștri. Probabil, aceasta este cauza că la noi domină o atmosferă liniștită și relaxantă. Pentru fiecare oaspete, seara devine unică în felul său. Oamenii de afaceri își găsesc liniștea necesară pentru desfășurarea întrevederilor de afaceri, îndrăgostiții- apreciază o atmosferă cu adevărat unică de solitudine și romantică, iar ceremonia nunții organizată la restaurantul nostru- vă creează o bună dispoziție și vă lasă niște impresii de neuitat.

Restaurantul "Butoiaș" - nuanțe fine, poduri înalte, un stil rafinat și tradiții inedite, sunt 4 săli spațioase de festivități cu o capacitate de 80, 120, 150 și 180 locuri, fiecare avînd o priveliște către terase pitorești, cu vedere spre parcul național. Fiecare client va fi abordat individual, noi cu usurință vom transforma orice eveniment într-o poveste deosebită.

 

Restaurant a la carte

Dispune de diferite săli: trei săli decorate în stil clasic,o sală realizată în stil oriental cu narghilele, o sală cu un șimineu, păzit de sculpturi maiestuoase ale leilor, cu un mic buduar, cu vedere spre havuz, o sală decorată într-un stil moldovenesc național,un foaier înzestrat cu canapele confortabile, și desigur, de săli destinate degustării vinului, care poate fi ales din propria vinotecă- una în nuanțe roșii și altă în nuanță albă. Bine ați venit la restaurantul Butoiaș!

mun. Chișinău, str. Calea Ieşilor, 71, +(373) 22 99 99 73, +(373) 78 99 99 73 (a la carte), +(373) 74 60 12 10 (evenimente), info@butoias.md