Restaurantul Butoiaș vine cu o avalanșa de cadouri

Restaurantul Butoiaș vine cu oferte generoase pentru evenimente private (fie e vorba despre o cumetrie, nuntă sau jubileu) cu o lista de cadouri și bonusuri. Meniul pentru banchete începe cu 800 lei și nu există taxe suplimentare. În cazul meniurilor mai sofisticate venim cu lista de poziții gratuite și anume:

 

La meniu de la 850 lei/pers. vă punem la dispoziție absolut gratuit ceai și cafea naturală nelimitat.

La meniu de la 900 lei/pers. vă punem la dispoziție ceai și cafea naturală nelimitat și se adaugă masa de fourchette sărat și dulce pentru întâmpinare. Fourchette-ul este un moment indispensabil pentru un eveniment reușit și este la dispoziția dvs.

La meniu de la 950 lei/pers. avem un cadou frumos! Restaurantul Butoiaș are grijă de partea estetică și la pozițiile menționate mai sus vă punem la dispoziție decorul sălii care face evenimentul dvs. plin de culoare.

La meniu de la 1000lei/pers. vă oferim un cadou practic.  Noi ținem cont de buna desfășurarea a evenimentului și pentru a vă scuti de cheltuieli în plus la toate cele cadouri menționate mai sus vă oferim meniui pentru echipa artistică (10pers.)

 

P.S.: nu uitați despre participarea în tombola cu premiul cel mare de 50000 lei! 

 

Vă așteptăm cu drag să intrați în lumea Butoiaș!

 

mun. Chișinău, str. Calea Ieşilor, 71, +(373) 22 99 99 73, +(373) 78 99 99 73 (a la carte), +(373) 74 60 12 10 (evenimente), info@butoias.md